Selecteer een pagina

Videograaf inhuren?

Ben je op zoek naar een ervaren videograaf die jouw verhaal op een unieke en professionele manier kan vastleggen? Zoek niet verder! Video Bros staat voor je klaar om jouw ideeën tot leven te brengen met hoogwaardige, meeslepende en boeiende videoproducties.

Videograaf inhuren? Kies voor VideoBros!

Op zoek naar een videograaf die het verschil maakt? Dan is Video Bros de juiste keuze! Bij ons staat kwaliteit voorop. Sinds onze oprichting in 2017 zijn we uitgegroeid tot een volwaardig videoproductiebedrijf met een focus op kwaliteit, creativiteit en effectiviteit. Vanaf het allereerste concept tot aan de laatste bewerkingen, inclusief de perfecte belichting en geluidskwaliteit: wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op een unieke en inspirerende manier wordt verteld.

Of het nu gaat om een bedrijfsreportage, een meeslepende samenvatting van een evenement, of een trouwfilm: wij laten ons leiden door de verhalen en emoties van mensen. Met deze inspiratie creëren we films die een diepe impact hebben en blijven inspireren. Op zoek naar een ervaren, creatieve partner voor jouw videoproject? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsfilms

Een professionele video laten maken over jouw bedrijf

Aftermovies

Laat bezoekers uw evenement herbeleven met een professionele aftermovie

Trouwfilms

Jouw unieke dag oneindig na beleven met een trouwvideo

Promotiefilms

Breng onder de aandacht wat je graag wilt vertellen bij je ideale doelgroep

Recruitment video

Nieuw personeel werven met een pakkende recruitment video

Waarom Kiezen voor Video Bros?

Passie voor Storytelling: Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. We maken video’s die blijven hangen bij je publiek.

Professionele Kwaliteit: Bij Video Bros streven we naar niets minder dan het allerbeste. Met onze kennis van cameravoering, licht en montage weten we hoogwaardige video’s te maken.

Creativiteit en Innovatie: We houden van uitdagingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten.

Persoonlijke Aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor een videograaf?

Als videograaf begrijpen wij als geen ander de kracht van een succesvolle video. Samen gaan we op zoek naar de perfecte locaties en de juiste sfeer. Bij Video Bros ontvang je een persoonlijke benadering en een doordachte video van topkwaliteit.

We bundelen onze krachten om jouw verhaal op de meest effectieve manier te vertellen. We gaan in overleg, laten onze creativiteit de vrije loop en presenteren verschillende ideeën voor een goed doordacht concept van jouw video.

Met Video Bros heb je niet alleen ervaren videograaf aan je zijde, maar ook toegewijde partners die je gedurende het hele proces ondersteunen en adviseren. Op zoek naar een creatief team voor jouw videoproject? Kies dan voor Video Bros!

Videograaf inhuren

Wij zijn als videograaf actief door heel Nederland. Bijvoorbeeld in Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Ede, Nijmegen, Utrecht en Zwolle.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Een goede video begint bij een idee. Als Videograaf weten wij wat een goede aanpak is voor jouw video. Wat wil je precies overbrengen met een video en waar dient deze voor? De aanpak voor een bedrijfsvideo zal bijvoorbeeld erg verschillen met de aanpak voor een trouwvideo. Samen bekijken we de gewenste uitkomt en wat er voor nodig is om daar uit te komen.

Hoewel het exacte proces dus verschilt per video zijn er 5 hoofdpijlers waar een goede video uit moet bestaan. Deze bestaan uit het bedenken van een concept, de daadwerkelijke draai dag(en), het monteren van de video, toevoegen en bewerken van geluid en eventuele kleur bewerking. Dit alles samen zorgt voor een professionele video van hoogwaardige kwaliteit die jouw verhaal zo goed mogelijk vertelt.

Concept

Iedere video start met een verhaal en een geniaal plan.

Camera

Met elke shot leggen we een gedeelte van het verhaal vast.

Editing

Alle beelden worden in elkaar geschoven tot één groot kunstwerk.

Sound design

Een totale filmbeleving door alle zintuigen te prikkelen.

Color grading 

De juiste kleurbewerking geeft de finishing touch aan iedere video.

Wij werken o.a. voor

Videograaf inhuren?

Ben je klaar om jouw verhaal tot leven te brengen met een meeslepende videoproductie van Video Bros? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als videograaf werken wij door heel Nederland, zo hebben wij bijvoorbeeld al video’s gemaakt voor bedrijven uit Zwolle, Utrecht, Nijmegen, Ede, Arnhem, Apeldoorn en Den Bosch.