Selecteer een pagina

Recruitment video laten maken

Recruitment video laten maken voor jouw onderneming? Vertel je verhaal op een unieke manier met een recruitment video van Video Bros. Wij ontzorgen je van idee tot eindproduct.

Voordelen van een recruitment video:

  • Val op met een unieke video
  • Vertel je boodschap op een interactieve manier

Recruitment video laten maken door Video Bros

Recruitment video laten maken? Met Video Bros kies je voor kwaliteit. Sinds onze oprichting in 2017 zijn we uitgegroeid tot een volwaardig videoproductiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit, creativiteit en ‘wat werkt’. Van preproductie en script tot aan cameravoering, licht en geluid: wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op de best mogelijke manier wordt verteld.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een aftermovie van een evenement, of dus een recruitment video. Het zijn de mensen en verhalen zijn die ons inspireren. Met die inspiratie maken we films, om mensen te bewegen. Op zoek naar een professionele videograaf om jouw recruitment video te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsfilms

Een professionele video laten maken over jouw bedrijf

Aftermovies

Laat bezoekers uw evenement herbeleven met een professionele aftermovie

Trouwfilms

Jouw unieke dag oneindig na beleven met een trouwvideo

Promotiefilms

Breng onder de aandacht wat je graag wilt vertellen bij je ideale doelgroep

Recruitment video

Nieuw personeel werven met een pakkende recruitment video

Waarom Kiezen voor Video Bros?

Passie voor Storytelling: Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. We maken video’s die blijven hangen bij je publiek.

Professionele Kwaliteit: Bij Video Bros streven we naar niets minder dan het allerbeste. Met onze kennis van cameravoering, licht en montage weten we hoogwaardige video’s te maken.

Creativiteit en Innovatie: We houden van uitdagingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten.

Persoonlijke Aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Waarom een recruitment video laten maken?

We combineren creativiteit en onze ervaring met een glashelder verhaal. Ook wordt het goed zichtbaar wat het inhoudt om voor jouw onderneming te werken.

Met een unieke recruitment video onderscheid je jezelf van andere ondernemers en trek je de juiste mensen aan voor jouw vacatures.

Samen maken we een plan van aanpak om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen. We gaan in gesprek en brainstormen diverse ideeën. We komen tot voorstellen en maken een uitgebreid concept voor jouw video.

Met Video Bros haal je niet alleen professionele videografen in huis, maar ook meedenkende mensen van A tot Z.

Recruitment video laten maken

Bij Video Bros kun je een professionele recruitment video laten maken, daarnaast kun je bij ons ook een bedrijfsvideo laten maken, product video laten maken, promo film laten maken en een videoproductie laten maken. Video laten maken? Neem vrijblijvend contact op.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Een goede video begint bij een idee. Wat wil je precies overbrengen met een video en waar dient deze voor? De aanpak voor een recruitment video zal bijvoorbeeld erg verschillen met de aanpak voor een trouwvideo. Samen bekijken we de gewenste uitkomt en wat er voor nodig is om daar uit te komen.

Hoewel het exacte proces dus verschilt per video zijn er 5 hoofdpijlers waar een goede recruitment video uit moet bestaan. Deze bestaan uit het bedenken van een concept, de daadwerkelijke draai dag(en), het monteren van de video, toevoegen en bewerken van geluid en eventuele kleur bewerking. Dit alles samen zorgt voor een professionele recruitment video van hoogwaardige kwaliteit die jouw verhaal zo goed mogelijk vertelt.

Concept

Iedere video start met een verhaal en een geniaal plan.

Camera

Met elke shot leggen we een gedeelte van het verhaal vast.

Editing

Alle beelden worden in elkaar geschoven tot één groot kunstwerk.

Sound design

Een totale filmbeleving door alle zintuigen te prikkelen.

Color grading 

De juiste kleurbewerking geeft de finishing touch aan iedere video.

Wij werken o.a. voor

Recruitment video laten maken?

Ben je klaar om jouw verhaal tot leven te brengen met een meeslepende video productie van Video Bros? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video’s, wij maken bijvoorbeeld promofilms, product video’s, recruitment video’s, bedrijfsvideo’s, en video producties. Neem vandaag nog contact met ons op om een video te laten maken.