Selecteer een pagina

Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo laten maken voor jouw onderneming? Zoek niet verder! Video Bros staat voor je klaar om jouw ideeën tot leven te brengen met meeslepende, hoogwaardige en boeiende videoproducties.

  • Je bedrijf professioneel presenteren
  • Vertel je verhaal op een originele manier
  • Houd de aandacht (langer) vast

Waarom een Bedrijfsvideo laten maken?

Vandaag de dag is visuele content niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bedrijfsvideo’s bieden een dynamische en boeiende manier om je boodschap over te brengen, of het nu gaat om het presenteren van je producten, het delen van klant ervaringen, het laten zien van je bedrijf of het vertellen van je merkverhaal. Met een bedrijfsvideo kun je je doelgroep direct aanspreken en informeren of inspireren.

Bedrijfsfilms

Een professionele video laten maken over jouw bedrijf

Aftermovies

Laat bezoekers uw evenement herbeleven met een professionele aftermovie

Trouwfilms

Jouw unieke dag oneindig na beleven met een trouwvideo

Promotiefilms

Breng onder de aandacht wat je graag wilt vertellen bij je ideale doelgroep

Recruitment video

Nieuw personeel werven met een pakkende recruitment video

Waarom Kiezen voor Video Bros?

Passie voor Storytelling: Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. We maken video’s die blijven hangen bij je publiek.

Professionele Kwaliteit: Bij Video Bros streven we naar niets minder dan het allerbeste. Met onze kennis van cameravoering, licht en montage weten we hoogwaardige video’s te maken.

Creativiteit en Innovatie: We houden van uitdagingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten.

Persoonlijke Aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Hoe werkt een bedrijfsvideo laten maken?

Om een goede bedrijfsvideo te laten maken houden we vast aan een vast proces. We gaan samen op zoek naar de beste locaties en de juiste sfeer. Door te kiezen voor Video Bros, ben je verzekerd van een persoonlijke benadering en professionele doordachte bedrijfsvideo.

Samen maken we een plan van aanpak om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen. We gaan in gesprek en brainstormen diverse ideeën. We komen tot voorstellen en maken een uitgebreid concept voor jouw video.

Met Video Bros haal je niet alleen professionele videografen in huis, maar ook meedenkende mensen van A tot Z. Bedrijfsvideo laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bedrijfsvideo laten maken

Bij Video Bros laat je een professionele bedrijfsvideo maken, daarnaast kun je bij ons ook een product video laten maken, promo film laten maken, recruitment video laten maken en een videoproductie laten maken. Video laten maken? Neem vrijblijvend contact op.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Een goede bedrijfsvideo laten maken begint bij een idee. Wat wil je precies overbrengen met een video en wat is het doel van de bedrijfsvideo? De aanpak voor een bedrijfsvideo zal bijvoorbeeld erg verschillen met de aanpak voor een trouwvideo. Samen bekijken we de gewenste uitkomt en wat er voor nodig is om daar uit te komen.

Hoewel het exacte proces dus verschilt per bedrijfsvideo zijn er 5 hoofdpijlers waar een goede bedrijfsvideo uit moet bestaan. Deze bestaan uit het bedenken van een concept, de daadwerkelijke draai dag(en), het monteren van jouw bedrijfsvideo, toevoegen en bewerken van geluid en eventuele kleur bewerking. Dit alles samen zorgt voor een professionele bedrijfsvideo van hoogwaardige kwaliteit die jouw verhaal zo goed mogelijk vertelt.

Concept

Iedere video start met een verhaal en een geniaal plan.

Camera

Met elke shot leggen we een gedeelte van het verhaal vast.

Editing

Alle beelden worden in elkaar geschoven tot één groot kunstwerk.

Sound design

Een totale filmbeleving door alle zintuigen te prikkelen.

Color grading 

De juiste kleurbewerking geeft de finishing touch aan iedere video.

Wij werken o.a. voor

Bedrijfsvideo laten maken?

Ben je klaar om jouw verhaal tot leven te brengen met een meeslepende video productie van Video Bros? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video’s, wij maken bijvoorbeeld promofilms, product video’s, recruitment video’s, bedrijfsvideo’s, en video producties. Neem vandaag nog contact met ons op om een video te laten maken.