Selecteer een pagina

Videograaf Den Bosch inhuren?

Ben je op zoek naar een ervaren videograaf in Den Bosch die jouw verhaal op een unieke en professionele manier kan vastleggen? Zoek niet verder! Video Bros staat voor je klaar om jouw ideeën tot leven te brengen met meeslepende, hoogwaardige en boeiende videoproducties.

Over Video Bros

Videograaf Den Bosch inhuren? Met Video Bros kies je voor kwaliteit. Sinds onze oprichting in 2017 zijn we uitgegroeid tot een volwaardig videoproductiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit, creativiteit en ‘wat werkt’. Van preproductie en script tot aan cameravoering, licht en geluid: wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op de best mogelijke manier wordt verteld.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een aftermovie van een evenement, of een romantische trouwfilm. Het zijn de mensen en verhalen zijn die ons inspireren. Met die inspiratie maken we films, om mensen te bewegen. Op zoek naar een professionele videograaf in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsfilms

Een professionele video laten maken over jouw bedrijf

Aftermovies

Laat bezoekers uw evenement herbeleven met een professionele aftermovie

Trouwfilms

Jouw unieke dag oneindig na beleven met een trouwvideo

Promotiefilms

Breng onder de aandacht wat je graag wilt vertellen bij je ideale doelgroep

Recruitment video

Nieuw personeel werven met een pakkende recruitment video

Waarom Kiezen voor Video Bros?

Passie voor Storytelling: Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. We maken video’s die blijven hangen bij je publiek.

Professionele Kwaliteit: Bij Video Bros streven we naar niets minder dan het allerbeste. Met onze kennis van cameravoering, licht en montage weten we hoogwaardige video’s te maken.

Creativiteit en Innovatie: We houden van uitdagingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten.

Persoonlijke Aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor een videograaf Den Bosch?

Als videograaf Den Bosch begrijpen we de kracht van een succesvolle video. We gaan samen op zoek naar de beste locaties en de juiste sfeer. Door te kiezen voor Video Bros, ben je verzekerd van een persoonlijke benadering en professionele doordachte video.

Samen maken we een plan van aanpak om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen. We gaan in gesprek en brainstormen diverse ideeën. We komen tot voorstellen en maken een uitgebreid concept voor jouw video.

Met Video Bros haal je niet alleen professionele videografen in huis, maar ook meedenkende mensen van A tot Z.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Een goede video begint bij een idee. Wat wil je precies overbrengen met een video en waar dient deze voor? De aanpak voor een bedrijfsvideo zal bijvoorbeeld erg verschillen met de aanpak voor een trouwvideo. Samen bekijken we de gewenste uitkomt en wat er voor nodig is om daar uit te komen.

Hoewel het exacte proces dus verschilt per video zijn er 5 hoofdpijlers waar een goede video uit moet bestaan. Deze bestaan uit het bedenken van een concept, de daadwerkelijke draai dag(en), het monteren van de video, toevoegen en bewerken van geluid en eventuele kleur bewerking. Dit alles samen zorgt voor een professionele video van hoogwaardige kwaliteit die jouw verhaal zo goed mogelijk vertelt.

Concept

Iedere video start met een verhaal en een geniaal plan.

Camera

Met elke shot leggen we een gedeelte van het verhaal vast.

Editing

Alle beelden worden in elkaar geschoven tot één groot kunstwerk.

Sound design

Een totale filmbeleving door alle zintuigen te prikkelen.

Color grading 

De juiste kleurbewerking geeft de finishing touch aan iedere video.

Wij werken o.a. voor

Videograaf Den Bosch inhuren?

Ben je klaar om jouw verhaal tot leven te brengen met een meeslepende videoproductie van Video Bros? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als videograaf werken wij door heel Nederland, zo hebben wij bijvoorbeeld al video’s gemaakt voor bedrijven uit Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Ede, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle.