Selecteer een pagina

Promofilm laten maken

Promofilm laten maken voor jouw onderneming? Vertel het verhaal van je product, dienst of evenement op een unieke manier met een promofilm van Video Bros. Wij ontzorgen je van idee tot eindproduct.

Voordelen van een promofilm:

  • Val op met een unieke video
  • Leg je verhaal uit op een interactieve manier

Promofilm laten maken door Video Bros

Wil je een promofilm laten maken? Bij Video Bros kies je voor kwaliteit. Sinds onze start in 2017 zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd videoproductiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit, creativiteit en effectiviteit. Van preproductie en script tot aan cameravoering, licht en geluid: wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op de best mogelijke manier wordt verteld.

Het zijn de mensen en verhalen die ons inspireren. Met die inspiratie maken we films om mensen te raken. Die aanpak hanteren wij ook om jouw product, dienst of evenement op een unieke en professionele manier te presenteren. Op zoek naar een professionele videomaker om jouw promofilm te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsfilms

Een professionele video laten maken over jouw bedrijf

Aftermovies

Laat bezoekers uw evenement herbeleven met een professionele aftermovie

Trouwfilms

Jouw unieke dag oneindig na beleven met een trouwvideo

Promotiefilms

Breng onder de aandacht wat je graag wilt vertellen bij je ideale doelgroep

Recruitment video

Nieuw personeel werven met een pakkende recruitment video

Waarom Kiezen voor Video Bros?

Passie voor Storytelling: Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. We maken video’s die blijven hangen bij je publiek.

Professionele Kwaliteit: Bij Video Bros streven we naar niets minder dan het allerbeste. Met onze kennis van cameravoering, licht en montage weten we hoogwaardige video’s te maken.

Creativiteit en Innovatie: We houden van uitdagingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten.

Persoonlijke Aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Waarom een promofilm laten maken?

We combineren creativiteit en onze ervaring met een glashelder verhaal. Ook wordt het goed zichtbaar wat jouw product, dienst of evenement is en waar het voor dient.

Met een unieke promofilm onderscheid je jezelf van andere ondernemers en trek je de juiste mensen aan voor jouw product, evenement of dienst.

Samen maken we een plan van aanpak om jouw verhaal zo goed mogelijk in beeld te brengen. We gaan in gesprek en brainstormen diverse ideeën. We komen tot voorstellen en maken een uitgebreid concept voor jouw product video.

Met Video Bros haal je niet alleen professionele videografen in huis, maar ook meedenkende mensen van A tot Z.

Promofilm laten maken

Bij Video Bros kun je een professionele promo film laten maken, daarnaast kun je bij ons ook een bedrijfsvideo laten maken, product video laten maken, recruitment video laten maken en een videoproductie laten maken. Video laten maken? Neem vrijblijvend contact op.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Een goede promofilm begint bij een idee. Wat wil je precies overbrengen wie is je doelgroep? De aanpak voor een product video zal bijvoorbeeld erg verschillen met de aanpak voor een evenementenvideo. Samen bekijken we de gewenste uitkomt en wat er voor nodig is om daar uit te komen.

Hoewel het exacte proces dus verschilt per video zijn er 5 hoofdpijlers waar een goede product video uit moet bestaan. Deze bestaan uit het bedenken van een concept, de daadwerkelijke draai dag(en), het monteren van de video, toevoegen en bewerken van geluid en eventuele kleur bewerking. Dit alles samen zorgt voor een professionele recruitment video van hoogwaardige kwaliteit die jouw verhaal zo goed mogelijk vertelt.

Concept

Iedere video start met een verhaal en een geniaal plan.

Camera

Met elke shot leggen we een gedeelte van het verhaal vast.

Editing

Alle beelden worden in elkaar geschoven tot één groot kunstwerk.

Sound design

Een totale filmbeleving door alle zintuigen te prikkelen.

Color grading 

De juiste kleurbewerking geeft de finishing touch aan iedere video.

Wij werken o.a. voor

Promofilm laten maken?

Ben je klaar om jouw verhaal tot leven te brengen met een meeslepende video productie van Video Bros? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video’s, wij maken bijvoorbeeld promofilms, product video’s, recruitment video’s, bedrijfsvideo’s, en video producties. Neem vandaag nog contact met ons op om een video te laten maken.