Selecteer een pagina

Huwelijksfilm laten maken

Huwelijksfilm laten maken om jullie speciale dag vast te leggen? Laat jullie huwelijksfilm maken door Video Bros om jaren lang jullie speciale dag te kunnen herbeleven.

Waarom een huwelijksfilm laten maken:

  • Om jullie speciale dag vast te leggen
  • Mooie herinneringen in video vorm

Huwelijksfilm video laten maken door Video Bros

Willen jullie een huwelijksfilm laten maken? Bij ons leggen we graag jullie bijzondere dag vast, zodat jullie er jaren later nog van kunnen genieten. Het zijn de mensen en verhalen die ons inspireren. Met die inspiratie maken we films die blijven ontroeren.

Bij Video Bros staat kwaliteit voorop. Sinds onze oprichting in 2017 zijn we uitgegroeid tot een volwaardig videoproductiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit, creativiteit en resultaatgerichtheid. Van preproductie tot aan cameravoering, licht en geluid: wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag op de meest prachtige manier wordt vastgelegd.

Op zoek naar een professionele videograaf om jullie huwelijksfilm te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsfilms

Een professionele video laten maken over jouw bedrijf

Aftermovies

Laat bezoekers uw evenement herbeleven met een professionele aftermovie

Trouwfilms

Jouw unieke dag oneindig na beleven met een trouwvideo

Promotiefilms

Breng onder de aandacht wat je graag wilt vertellen bij je ideale doelgroep

Recruitment video

Nieuw personeel werven met een pakkende recruitment video

Waarom Kiezen voor Video Bros?

Passie voor Storytelling: Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. We maken video’s die blijven hangen bij je publiek.

Professionele Kwaliteit: Bij Video Bros streven we naar niets minder dan het allerbeste. Met onze kennis van cameravoering, licht en montage weten we hoogwaardige video’s te maken.

Creativiteit en Innovatie: We houden van uitdagingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten.

Persoonlijke Aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Waarom een huwelijksfilm laten maken?

Als videografen creëren wij echt een unieke herinnering van jullie bruiloft. Een huwelijksfilm waarmee jullie kunnen terugblikken op al die bijzondere momenten op jullie grote dag. Van het magische moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien tot de persoonlijke hoogtepunten en natuurlijk de ceremonie: als videografen zorgen wij ervoor dat jullie speciale dag van begin tot eind wordt vastgelegd. Zo wordt jullie huwelijksfilm een speciale video om steeds opnieuw te kunnen beleven.

Huwelijksfilm laten maken

Bij Video Bros laat je jouw eigen huwelijksfilm maken. Een huwelijksfilm staat ook wel bekend als een trouwfilm of trouwvideo.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Een goede huwelijksfilm begint bij de voorbereiding. Hoe verloopt de dag en zijn er speciale wensen voor de eindvideo? Samen bekijken we de gewenste uitkomt en wat er voor nodig is om daar uit te komen.

Hoewel het exacte proces per bruiloft zal verschilt zijn er 5 hoofdpijlers waar een goede huwelijksfilm uit moet bestaan. Deze bestaan uit het voorbereiden van de video, de daadwerkelijke draai dag, het monteren van de video, toevoegen en bewerken van geluid en eventuele kleur bewerking. Dit alles samen zorgt voor een professionele huwelijksfilm van hoogwaardige kwaliteit om jullie trouwdag zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Concept

Iedere video start met een verhaal en een geniaal plan.

Camera

Met elke shot leggen we een gedeelte van het verhaal vast.

Editing

Alle beelden worden in elkaar geschoven tot één groot kunstwerk.

Sound design

Een totale filmbeleving door alle zintuigen te prikkelen.

Color grading 

De juiste kleurbewerking geeft de finishing touch aan iedere video.

Wij werken o.a. voor

Huwelijksfilm video laten maken?

Jouw huwelijksfilm (ook wel trouwvideo of trouwfilm genoemd) professioneel laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.