Selecteer een pagina

Trouwfilm laten maken

Trouwfilm laten maken om jullie speciale dag vast te leggen? Laat jullie trouwfilm maken door Video Bros om jaren lang jullie speciale dag te kunnen herbeleven.

Waarom een trouwfilm laten maken:

  • Om jullie speciale dag vast te leggen
  • Mooie herinneringen in video vorm

Trouwfilm video laten maken door Video Bros

Trouwfilm laten maken? Wij leggen jullie speciale dag graag vast om jaren later nog van te kunnen genieten. Het zijn de mensen en verhalen zijn die ons inspireren. Met die inspiratie maken we films, om mensen te blijven bewegen.

Met Video Bros kies je voor kwaliteit. Sinds onze oprichting in 2017 zijn we uitgegroeid tot een volwaardig videoproductiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit, creativiteit en ‘wat werkt’. Van preproductie tot aan cameravoering, licht en geluid: wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag op de best mogelijke manier wordt vastgelegd.

Op zoek naar een professionele videograaf om jullie trouwfilm te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsfilms

Een professionele video laten maken over jouw bedrijf

Aftermovies

Laat bezoekers uw evenement herbeleven met een professionele aftermovie

Trouwfilms

Jouw unieke dag oneindig na beleven met een trouwvideo

Promotiefilms

Breng onder de aandacht wat je graag wilt vertellen bij je ideale doelgroep

Recruitment video

Nieuw personeel werven met een pakkende recruitment video

Waarom Kiezen voor Video Bros?

Passie voor Storytelling: Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. We maken video’s die blijven hangen bij je publiek.

Professionele Kwaliteit: Bij Video Bros streven we naar niets minder dan het allerbeste. Met onze kennis van cameravoering, licht en montage weten we hoogwaardige video’s te maken.

Creativiteit en Innovatie: We houden van uitdagingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten.

Persoonlijke Aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Waarom een trouwfilm laten maken?

Als videograaf maken wij écht een unieke herinnering van jullie bruiloft. Een trouwfilm waarmee jullie kunnen terugkijken op al die speciale momenten op jullie trouwdag. Van het eerste moment van de dag waarop jullie elkaar voor het eerst zien, tot de persoonlijke momenten en natuurlijk de ceremonie: als videograaf zorgen wij ervoor dat jullie speciale dag van begin tot einde wordt vastgelegd. Zo wordt jullie trouwfilm een speciale video om oneindig te kunnen herbeleven.

Trouwfilm laten maken

Bij Video Bros laat je jouw eigen trouwfilm maken. Een trouwfilm staat ook wel bekend als een huwelijksfilm of trouwvideo.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Een goede trouwfilm begint bij de voorbereiding. Hoe verloopt de dag en zijn er speciale wensen voor de eindvideo? Samen bekijken we de gewenste uitkomt en wat er voor nodig is om daar uit te komen.

Hoewel het exacte proces per bruiloft zal verschilt zijn er 5 hoofdpijlers waar een goede trouwfilm uit moet bestaan. Deze bestaan uit het voorbereiden van de video, de daadwerkelijke draai dag, het monteren van de video, toevoegen en bewerken van geluid en eventuele kleur bewerking. Dit alles samen zorgt voor een professionele trouwfilm van hoogwaardige kwaliteit om jullie trouwdag zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Concept

Iedere video start met een verhaal en een geniaal plan.

Camera

Met elke shot leggen we een gedeelte van het verhaal vast.

Editing

Alle beelden worden in elkaar geschoven tot één groot kunstwerk.

Sound design

Een totale filmbeleving door alle zintuigen te prikkelen.

Color grading 

De juiste kleurbewerking geeft de finishing touch aan iedere video.

Wij werken o.a. voor

Trouwfilm video laten maken?

Ben je klaar om jouw verhaal tot leven te brengen met een trouwfilm (ook wel trouwvideo of huwelijksfilm genoemd) van Video Bros? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.