Selecteer een pagina

Jouw droomdag in beeld

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Deze dag wil je natuurlijk vastgelegd hebben. Want met een cinematische trouwfilm beleef je het gevoel van jouw bruiloft maximaal. En hebben jullie een herinnering voor het leven.  

Waarom kiezen voor Video Bros.

Sinds 2017 maken we hoogwaardige trouwfilms. Kwaliteit, persoonlijk contact en gevoel staan bij ons voorop. Door slim gebruik van licht, geluid en cameravoering krijgt jullie dag echt een filmische beleving. Onze films vertellen een verhaal waar bruidsparen zich in herkennen. Steeds weer.

Onze werkwijze

Elk bruidspaar heeft andere wensen. We beginnen daarom altijd met een uitgebreide kennismaking. Daarin bespreken we jullie trouwplanning en wensen voor de uiteindelijke film(s).Misschien heb je al voorbeelden gezien die je inspireren. Of wil je graag de speech van jouw beste vriend(in) op beeld. Afhankelijk van jullie wensen bespreken we de mogelijkheden.

Op de dag zelf vinden we het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is en gaan we zelfstandig te werk. In de meeste gevallen zijn we er de hele dag bij. We vragen nergens om jullie acteerskills: hoe natuurlijker, hoe beter!

Wat kost een trouwfilm?

Dit is vaak een van de eerste vragen die we krijgen. Niet gek, want trouwen is natuurlijk al behoorlijk prijzig. Toch is het niet eenvoudig om hier één antwoord op te geven. Willen jullie enkel een cinematische shortfilm met alle hoogtepunten, of ook een sfeerverslag van +- 40-60 minuten. Sommige bruidsparen willen ook de volledige opnamen van de ceremonie en/of speeches. Onze prijzen variëren daarom tussen de € 2.000 en € 5.000 euro. We besparen echter nooit op kwaliteit.